Најновите видеа на Аутомедиа.МК

Од нашиот видео-канал на YouTube

 1. 3000 километри со електрична Toyota низ Македонија Големата тура · Втор дел
  28:39
 2. 3000 километри со електрична Toyota низ Македонија: Големата тура · Прв дел
  31:03
 3. Opel Astra Ultimate во културна тура по македонските автопатишта
  20:31
 4. Kia Niro EV & Kia XCeed PHEV
  10:34
 5. Citroen C4 X
  06:57
 6. Mercedes Benz T-Class
  04:02
 7. Патување со Kia XCeed до најголемиот речен остров во Македонија
  24:30
 8. Патување до Лешочки Манастир со Toyota Yaris Cross
  16:15
 9. Volkswagen ID 4 Pro Performance • Од Скопје до Гевгелија и назад, без полнење батерија
  23:12

Најнови објави

Вчитај повеќе
Честито. Го досегнавте крајот на интернетот.
Врати се најгоре