Контакт за читатели:  >contact@automedia.mk

Главен и одговорен уредник на порталот: Дарко Јаконов

Продукција: АУТОМЕДИА

Дизајн: АУТОМЕДИА

ДРУГИ ИНФОРМАЦИИ

Контакт
Стапете во контакт со нас

Сите содржини, особено текстовите и фотографиите од агенциите, заштитени се со авторски права и смеат да се умножуваат, дистрибуираат и да се користат на друг начин само во рамките на вообичаената примена на понудата.

За ракописи, фотографии и други материјали, кои што се испратени без наше барање, не прифаќаме одговорност.

Информации за понудувачот на порталот: АУТОМЕДИА, ул. Димитрие Туцовиќ 21-А, 1000 Скопје, Република Македонија, Е-пошта: contact@automedia.mk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *