Среќа е што само во Македонија автомобилите не загадуваат

Трикратно зголемена потрошувачка на дизел во државата, 424.000 автомобили постари од 10 години, протнување возила со нефункционална катализација во сообраќај, непостоење каква било мерка со којашто би се смалило влијанието на сообраќајот врз загаденоста, маса автомобили што се собираат во центарот од сите страни, повеќе тркање по улиците отколку културно возење, нефункционален и неискористен јавен … Продолжи со читање Среќа е што само во Македонија автомобилите не загадуваат Повеќе