Најновите видеа на Аутомедиа.МК

Од нашиот видео-канал на YouTube

 1. Peugeot 408 PureTech 130 GT · Test
  01:07:33
 2. Mercedes-Benz CLE Coupe, C236 (2023)
  15:59
 3. 3000 километри со електрична Toyota низ Македонија Големата тура · Втор дел
  28:39
 4. 3000 километри со електрична Toyota низ Македонија: Големата тура · Прв дел
  31:03
 5. Opel Astra Ultimate во културна тура по македонските автопатишта
  20:31
 6. Kia Niro EV & Kia XCeed PHEV
  10:34
 7. Citroen C4 X
  06:57
 8. Mercedes Benz T-Class
  04:02
 9. Патување со Kia XCeed до најголемиот речен остров во Македонија
  24:30
 10. Патување до Лешочки Манастир со Toyota Yaris Cross
  16:15
 11. Volkswagen ID 4 Pro Performance • Од Скопје до Гевгелија и назад, без полнење батерија
  23:12

Најнови објави

Вчитај повеќе
Честито. Го досегнавте крајот на интернетот.
Врати се најгоре
Verified by MonsterInsights