Volvo EX90 е компјутер на тркала и такви ќе бидат сите модели во иднина

Со цена за врвната изведба со два електромотори и спортски перформанси што ќе надминува 100.000 евра, Volvo EX90 им се спротивставува на BMW iX и Polestar 3. Volvo Cars денес го претстави пред светот новиот EX90, којшто претставува почеток на нова ера за близу стогодишната шведска марка. Знаменосецот со целосно електирчен погон, со досег до … Продолжи со читање Volvo EX90 е компјутер на тркала и такви ќе бидат сите модели во иднина Повеќе