Volkswagen T-Roc или моделот што му должи милион купувачи на Golf

За Volkswagen уште постои убедување дека постапува резервирано кога треба да се воведе некој нов моделски концепт што е во тренд, а посебно кога треба нешто првпат да се понуди на пазарот. Тоа е основата на стратегијата на марката, што наједноставно може да се разбере: Ако нешто не се продава во милионски тираж, нема ниту … Продолжи со читање Volkswagen T-Roc или моделот што му должи милион купувачи на Golf Повеќе