Со електричен Seres 3 од изворот на Треска до Скопје

Некогаш и самото патување е цел. Го следиме течението на реката Треска од извориштето во кичевскo, преку Македонски Брод и Јасен, до Скопје. На ова несекојдневно патување возиме електричен автомобил, Seres 3, комотен СУВ на кого што тристотини километри со едно полнење му се најмал предизвик. Езерото Козјак, кањонот Матка, Поречието, Македонски Брод, природниот резерват … Продолжи со читање Со електричен Seres 3 од изворот на Треска до Скопје Повеќе