На пат со Toyota Yaris Cross: Имате забележано колку е убава Преспа зиме?

Во една година, ова непрегледно пространство под овоштарници раѓа најмалку стотина илјади тони јаболка. Нивниот мирис како да може да се почувствува дури и зиме, а тоа што се чувствува е всушност мирисот на чист воздух. До пред неколку децении, цела Европа доаѓаше да ужива во оваа убавина директно под Галичица и ни се наоѓа … Продолжи со читање На пат со Toyota Yaris Cross: Имате забележано колку е убава Преспа зиме? Повеќе