По највисоките македонски планини со Toyota RAV4: Баба Планина (Трет дел)

Турата по трите планини со највисоки врвови се погоди во време кога Македонија се учи повторно да се одушевува и ужива во своите природни убавини. По Кораб и Шар Планина, следно одредиште ни е Баба Планина. Претходните возења минаа во знакот на иновирањето и издржливоста на Toyota, потоа беше ред на спојот меѓу возниот комфор … Продолжи со читање По највисоките македонски планини со Toyota RAV4: Баба Планина (Трет дел) Повеќе