По највисоките македонски планини со Toyota RAV4: Шар Планина (Втор дел)

Нов ден, нова планина. Иако на враќање од претходната планинска авантура од Кораб се чинеше сосем природно да скршнеме од патот за Скопје и на кусо да се качиме до Попова Шапка, две планини во еден ден сепак се премногу. Масивот што се издигаше одлево, додека еден ден претходно оставивме компјутер да го управува автомобилов … Продолжи со читање По највисоките македонски планини со Toyota RAV4: Шар Планина (Втор дел) Повеќе