Toyota Proace е транспортер на годината според Auto Bild

Toyota Proace е меѓу победниците во изборот за најдобри службени возила за 2021 година. Во изборот на читателите на магазинот Audi Bild, серијата доставни возила на Toyota повторно победи во конкуренција на увозни марки, во класата транспортери. Со тоа се потврди ланската титула. Посебниот прилог за доставни возила се објавува еднаш на три месеци во … Продолжи со читање Toyota Proace е транспортер на годината според Auto Bild Повеќе