Една не е доволна, Toyota сега има четири круни

Сите иновации што Toyota низ историјата ги има понудено во своите модели за извозните пазари, обично доживувале премиера во Crown. Низ историјата постоеле обиди моделот да се продава и во САД и Европа, но тие траеле кратко. Новиот Crown сака да ѝ стави круна на светската автомобилска сцена. Новата генерација на Toyota Crown го наследува … Продолжи со читање Една не е доволна, Toyota сега има четири круни Повеќе