Toyota Corolla Cross или СУВ-изведбата од најпродаваниот автомобил во светот

Се проширува семејството на светскиот бестселер. Toyota со новата Corolla Cross нуди практичен СУВ од компакт класата за целото семејство. Со новиот модел уште повеќе се зајакнува присуството на јапонската марка во европскиот Ц-сегмент. Toyota воедно располага и со најбогата понуда од модели во СУВ-сегментот. Corolla Cross се поставува меѓу дизајнерскиот C–HR и универзалниот за … Продолжи со читање Toyota Corolla Cross или СУВ-изведбата од најпродаваниот автомобил во светот Повеќе