Toyota пред 65 години почна да продава автомобили во САД

Да беше човек, северноамериканскиот огранок на Toyota ќе се подготвуваше за пензионирање. Но, Toyota е динамична автомобилска марка и не покажува знаци дека ќе забави. Toyota во САД има години за пензионирање, но има елан на амбициозен приправник. Од тамошното седиште во Плано, Тексас, посочуваат дека Toyota во Америка веќе ја има започнато својата трансформација … Продолжи со читање Toyota пред 65 години почна да продава автомобили во САД Повеќе