Тест · Haval H6 2.0 Supreme

За производителите на автомобили од Кина важи дека напаѓаат, освојуваат, преземаат. Така најчесто се спомнува во насловите. Секако дека кинеските производители не се расположени толку воинствено, тие само си го работат бизнисот добро. SAIC, Geely и Great Wall Motors е вистина дека имаат неколку екстра погодности, како што се владеење со најголемиот авто-пазар во светот … Продолжи со читање Тест · Haval H6 2.0 Supreme Повеќе