Тест · Citroen C3 · Рутината не е во речникот на овој автомобил

Рутината може да биде корисна, за човек да остане истраен до постигнувањето на некоја цел што ќе си ја одреди. Рутинско вежбање, на пример. Кај автомобилите, пак, на луѓето обично не им се допаѓа кога ќе препознаат рутина. Тоа е исто како заведувањето да се сведе на рутина. Иста форма на светлата за сите модели … Продолжи со читање Тест · Citroen C3 · Рутината не е во речникот на овој автомобил Повеќе