Шефот на Suzuki доби Орден на заслуги од унгарскиот премиер Орбан

Фабриката на Suzuki во Ештергом, придонесува многу за напредокот на економијата во Унгарија. Тоа го потврдија Претседателката Каталин Новак и Премиерот Виктор Орбан, при посетата на актуелниот шеф Тошихиро Сузуки и порнашениот шеф Осаму Сузуки. Тошихиро Сузуки, претседател и извршен директор на корпорацијата Suzuki Motor, и Осаму Сузуки, виш советник и поранешен претседател и извршен … Продолжи со читање Шефот на Suzuki доби Орден на заслуги од унгарскиот премиер Орбан Повеќе