Hayabusa: Сивиот сокол на Suzuki се врати со 190 КС и 299 km/h

Suzuki ја започна годината во голем стил, со обнова на една од своите моделски легенди, GSX 1300 RR Hayabusa. Премиерата не беше посебно изненадување, затоа што Suzuki во претходните неколку недели се погрижи буквално целата планета да стане свесна за големата новина. Suzuki Hayabusa донесе и неколку изненадувања, иако критичарите коментираат дека третата генерација на … Продолжи со читање Hayabusa: Сивиот сокол на Suzuki се врати со 190 КС и 299 km/h Повеќе