Тест на Seres 3 · СУВ од Кина, електричен и премиум

Скапите и технолошки супериорни марки со електрични автомобили зад коишто стојат моќни кинески компании, од типот на Nio, Xpeng или Aiways, деновиве пишуваат големи наслови на светската автомобилска сцена. Seres долго пред нив започна со производство на електрични автомобили. Уште една предност на Seres е тоа што марката во својата понуда има релативно достапни електрични … Продолжи со читање Тест на Seres 3 · СУВ од Кина, електричен и премиум Повеќе