Како се конфигурира Range Rover што вреди колку куќа на Водно?

Колку е благороднички овој автомобил, секому е јасно. Дури и без да се знае кој е моделот, очигледно е дека станува збор за скап и луксузен примерок. Направивме една куса авантура низ ценовникот на новиот Range Rover, за да откриеме какви сé опции им се нудат на купувачите на овој автомобил, што увозникот Автомобили Груп … Продолжи со читање Како се конфигурира Range Rover што вреди колку куќа на Водно? Повеќе