Еуроимпекс им направи добро утро на електричните автомобили на Peugeot и Opel

Десет автомобили од двете марки Peugeot и Opel, од градски автомобил, преку гран-туризмо крстосувач со високи перформанси, до доставно возило, сите со 100% погон на струја или со способност дневната километража да ја минат на струја, денес беа главен автомобилски настан во Македонија. Очигледно дека одамна никој не се двоуми околу електричните автомобили, светот е … Продолжи со читање Еуроимпекс им направи добро утро на електричните автомобили на Peugeot и Opel Повеќе