Електрично Peugeot e-208 го прошета цело Мариово

Електричниот погон е главната тема во автомобилската бранша веќе подолго време, а сосем е извесно дека ќе остане така уште многу долго. Околу погонот на батерија сепак постои недоверба, во поглед на досегот и во поглед на достапноста на полначите. Електрични автомобили од новата генерација во меѓувреме станаа дел од редовната понуда на повеќе марки … Продолжи со читање Електрично Peugeot e-208 го прошета цело Мариово Повеќе