Ексклузивната серија од Peugeot 408 во Италија се распродаде за две недели

Екскузивната серија од Peugeot 408 First Edition, којашто ќе се понуди во само 300 примероци во само неколку држави и ќе биде достапна само онлајн, во Италија веќе е распродадена. Педесетте примероци од серијата што практично постила црвен тепих пред официјалната премиера на купе-кросоверот, се продадоа во земјата за помалку од две недели. Тоа е … Продолжи со читање Ексклузивната серија од Peugeot 408 во Италија се распродаде за две недели Повеќе