Врвно одликување RedDot за дизајнот на Peugeot 308

Новиот Peugeot 308 го доби тоа што го заслужува. Меѓународното жири го одликуваше впечатливиот дизајн и квалитетната изработка на францускиот компакт. Тоа е прв модел со новиот грб на Peugeot, што освојува награда за дизајн Red Dot. За марката Peugeot, тоа е седми пат. Највисокото одликување што еден автомобил може да го добие за својот … Продолжи со читање Врвно одликување RedDot за дизајнот на Peugeot 308 Повеќе