Тест-возење на Peugeot 308: Колку француски може да биде еден автомобил?

Тоа е автомобилот што во почетокот на месецов привлече 45.000 прегледи на нашата инстаграм приказна за Лавовската Осумка. Со новиот Peugeot 308 извозевме рута во форма на бројот 8 низ Македонија, во должина од 500 километри, по снег и кал, по сонце и ветер. Впечатоците од возењето на компактниот GT откриваат зошто оваа кола е … Продолжи со читање Тест-возење на Peugeot 308: Колку француски може да биде еден автомобил? Повеќе