Opel на Китка ја претстави гамата возила за работа и за веселби

Зборот веселба добива сменет призвук во чудниве времиња, но некогаш навистина прилега нештата да се прослават. Во Куќата за венчавки на патот за Китка, Еуроимпекс како регионален увозник за Opel, за пазар што покрива 18 милиони жители, одржа пригоден настан за моделите од товарната понуда на германската марка. Настанот се одржа во присуство на компании … Продолжи со читање Opel на Китка ја претстави гамата возила за работа и за веселби Повеќе