Крстосување со олдтајмери е омиленa рекреација за Opel

По две години под маски, светот конечно се движи повторно. Тоа важи и за турите со олдтајмери. Првото поголемо дружење со олдтајмери следи на 16-ти јуни и се вози меѓу двете германски покраини Хесен и Тиринген. Opel подготви вредни историски парчиња. Во организација на најголемиот возачки клуб во Европа, германскиот АДАК, од 16-ти до 19-ти … Продолжи со читање Крстосување со олдтајмери е омиленa рекреација за Opel Повеќе