Со Opel Grandland до Луке: Патување најдалеку на север

Светот ги обожува автомобилите, затоа што даваат највисок степен на слобода на движење. СУВ-моделите, на тоа додаваат дополнителна слобода, без мисла каква е подлогата по којашто се вози. Тие се вистинските миленици на светот денес. Opel Grandland на ова патешествие немавме потреба да го возиме надвор од асфалт, но затоа можевме спокојно да му ја … Продолжи со читање Со Opel Grandland до Луке: Патување најдалеку на север Повеќе