Водич за Opel Astra: Сите цени, мотори, нивоа на опрема, опции

На Opel му годи новото друштво и тоа се познава. Како дел од американскиот General Motors, на марката од Риселсхајм во последниве децении повеќе ѝ пречеше, отколку што ѝ користеше тоа што е дел од еден од најмоќните чинители на автомобилската сцена. Во меѓувреме, како дел од Stellantis, уште еден важен модел почнува да работи … Продолжи со читање Водич за Opel Astra: Сите цени, мотори, нивоа на опрема, опции Повеќе