Mini ја вози првата електрична тура низ Македонија (Дел 1)

Вообичаено е Mini да прави големи работи. По најново, Mini постигнува многу и во електромобилноста. Место мудрување и претпоставки, појдовме со електричното Mini Cooper SE првпат да ја обиколиме цела Македонија со овој погон. Минавме близу 850 километри, посетивме девет градови, Mini направи оваа авантура да биде единствена и историска. Во Македонија ја имаме таа … Продолжи со читање Mini ја вози првата електрична тура низ Македонија (Дел 1) Повеќе