GLC: Бестселерот на Mercedes-Benz, уште еднаш

Марката со сребрената ѕвезда го најавува новиот Mercedes-Benz GLC како најдинамичен модел во целата своја понуда од СУВ-модели. Препознатливата силуета на моделот останува, додека внатрешноста се одликува со јасни форми и со убедлив впечаток за квалитет. Основното правило кај новиот Mercedes-Benz GLC гласи: Сé e хибрид. Било да станува збор за приклулните хибриди или за … Продолжи со читање GLC: Бестселерот на Mercedes-Benz, уште еднаш Повеќе