Kia Sportage на дело: По стариот пат преку Богомила до Прилеп

Sportage е старата и нова ѕвезда на Kia. Новиот NQ5-модел во сé е нов, освен во едно. Тој е глобално најпродавана моделска серија на Kia, исто како и претходникот. Со дигитален кокпит и со изобилство од фини детали во каросеријата, компактниот СУВ изгледа некако премногу отмено да се пушти надвор од булевар и автопат. Тоа … Продолжи со читање Kia Sportage на дело: По стариот пат преку Богомила до Прилеп Повеќе