Honda најавува нов СУВ-модел меѓу HR-V и CR-V

Honda ZR-V ќе стартува со продажба во 2023 година, како припадничка на компакт класата, значи модел со големина и зрелост на Kia Sportage или Peugeot 3008. Во јапонската марка повеќе нема место за прашање околу погонот: ZR-V ќе го користи посебниот хибриден погон на Honda, познат како e:HEV. Јапонската марка со големото и значајно „H“ … Продолжи со читање Honda најавува нов СУВ-модел меѓу HR-V и CR-V Повеќе