DHL го донесе електричниот погон во курирската служба во Македонија

Тоа се тие мали острови во нашето опкружување, во коишто е пристигнат и се негува убав европски дух на постапување со работите. Кога ќе влезете во седиштето на таква компанија, кадешто ве пречекува големо лого што е препознатливо ширум светот, сé функционира некако чудно беспрекорно. Овие луѓе дополнително се експерти за беспрекорност. Во седиштето сме … Продолжи со читање DHL го донесе електричниот погон во курирската служба во Македонија Повеќе