Тест · Citroen C5 X Hybrid 225 · Премиумот одеднаш станува неважен поим

Citroen повторно изненадува повеќе отколку што сцената по традиција очекува да биде изненадена од оваа марка. C5 X е заокружување на цела една генерација модели на француската марка, којашто започна со C4 Cactus во јуни 2014 година и продолжи да напредува со брзина како на CX 25 GTi Turbo. Следеа C3 (пазарен старт во јануари … Продолжи со читање Тест · Citroen C5 X Hybrid 225 · Премиумот одеднаш станува неважен поим Повеќе