Убави тонови за пречек на новата Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale е во салон и ја најавува широката гама на моделот во својата најпретставителна изведба, како Edizione Speciale, со многу опрема и со ставки што ќе останат посебност на овој воведен модел. Емоциите се главниот двигател на италијанските автомобили. На Alfa Romeo посебно, на марката од Милано, што постои долго пред Ferrari, Maserati, … Продолжи со читање Убави тонови за пречек на новата Alfa Romeo Tonale Повеќе