Alfa Romeo театрално започна со испорака на новиот Tonale

На погодна прослава во историската фабрика Џамбатиста Вико во Помиљиано д’Aрко, беа предадени клучевите од првите примероци од Alfa Romeo Tonale. Целта на настанот е да се укаже на новата специјална програма што е наменета за клиентите што први ќе нарачаат нов модел на Alfa. Меѓу посебните погодности за нив спаѓа и 24/7 поддршка. Пред … Продолжи со читање Alfa Romeo театрално започна со испорака на новиот Tonale Повеќе