Во Бугарија возат фалсификувани сервисни возила на ADAC

Измамнички групи со возила што се преправени да личат како возила на автоклубот ADAC, ловат патници во неволја по патиштата во регионот. Посебни уреди го попречуваат телефонот. Лажни „Жолти ангели“ на ADAC повторно оперираат по патиштата во Источна и Југоисточна Европа. Тие наплаќаат неразумно високи суми за носење во сервис на возилата во дефект, како … Продолжи со читање Во Бугарија возат фалсификувани сервисни возила на ADAC Повеќе