Volkswagen ID.3 ја тестира електромобилноста во Македонија

Што е потребно за електромобилноста да се прифати како реалност во Македонија? Секако дека прво и основно е неопходен електричен автомобил. Volkswagen ID.3 е веќе трет електричен модел, по Mini Cooper SE и Peugeot e-208, што влегува во редовна понуда на македонските увозници на автомобили. Тоа значи дека за сите три модели постои примерно објавен … Продолжи со читање Volkswagen ID.3 ја тестира електромобилноста во Македонија Повеќе