Volkswagen Beetle, добар, стар и со погон на струја

Volkswagen изработи примерок од историската буба со погон на струја, користејќи компоненти од погонската спрега на Volkswagen e-Up. Групацијата може во иднина да нуди технички китови за електрификација на стари генерации автомобили, достапни и за помали фирми. Настапот на Volkswagen на салонот во Франкфурт ќе биде целосно во знак на електричниот погон, ама буквално целосно! … Продолжи со читање Volkswagen Beetle, добар, стар и со погон на струја Повеќе