По највисоките македонски планини со Toyota RAV4: Кораб (1. дел)

По историскиот 800-километарски круг низ Македонија со 30 литри гориво со Toyota Corolla и по нагледната тура до акумулациските езера, имаме нова задача за хибридниот погон. Како ќе се покаже штедливиот и паметен погон по нашите највисоки, најсурови и пак најубави планински масиви? Во време кога сите зборуваат за електричниот погон, за автопилотирано возење и … Продолжи со читање По највисоките македонски планини со Toyota RAV4: Кораб (1. дел) Повеќе