Хибридна тура со Toyota Corolla: Со 30 литри бензин низ цела Македонија (Дел 1)

Сите зборуваат за автомобилите со електромотор во погонската спрега, секој има своја стратегија на одбрана или напад. Хибридите се бараат повеќе од кога било досега, многу од предрасудите остануваат. Пред нешто да се каже, треба добро да се провери. Ние го направивме најширокиот можен круг низ Македонија, со цел да провериме како штедливоста на Toyota … Продолжи со читање Хибридна тура со Toyota Corolla: Со 30 литри бензин низ цела Македонија (Дел 1) Повеќе