Тест: Toyota Corolla 1.8 Hybrid Executive Plus

Класичната каросериска форма на Toyota Corolla првпат е достапна со хибриден погон. Тоа отвора нов круг купувачи за погонот со две срца на нашиот пазар, кој и натаму ја почитува лимузината. Првпат го возиме и хибридниот погон во новата Corolla. Бројките само малку говорат за промените што се случија во овој погон. Неверојатно е колку … Продолжи со читање Тест: Toyota Corolla 1.8 Hybrid Executive Plus Повеќе