Тест · Opel Astra Ultimate 1.5 Diesel: Родена под среќна ѕвезда

Дванаесет е многу важен број. Годината има дванаесет месеци, часовникот брои по дванаесет часови, човекот има 12 мозочни нерви и исто толку прешлени. Компјутерската тастатура располага со 12 функциски копчиња. Суштински се и дванаесетте Aпостоли, дванаесетте денови од Божик до Водици, дванаесетте големи пости. Постојат и дванаесет имами, дванаесет родови во Стариот завет. Секако, дванаесет … Продолжи со читање Тест · Opel Astra Ultimate 1.5 Diesel: Родена под среќна ѕвезда Повеќе