Тест: Ford Focus 1.0 125 КС Titanium Business

Конечно модел во компакт класата, за когошто возачот ќе пропушти да ја банализира уметноста на конструирањето автомобили со прашањето „А, од опрема, што има?“ Овој Ford Focus има сé, тоа воопшто не е прашање, но тоа што го има најмногу е чувството за марката „Тој го може тоа. Распеано е под хаубата. 40, 45, 48, … Продолжи со читање Тест: Ford Focus 1.0 125 КС Titanium Business Повеќе