Како Suzuki Vitara ја укина индустријализацијата на секојдневието

Suzuki Vitara e еден од оние автомобили со кои човек не се прашува каде да замине за викенд или барем за кусо бегство од градот. Ние добивме инспирација сосем различна од досегашните, а всушност го искористивме автомобилот за тоа што е негова основна намена. Имавме посебна причина со забавниот, а во исто време и хибридно … Продолжи со читање Како Suzuki Vitara ја укина индустријализацијата на секојдневието Повеќе