Mini Cooper SE ја вози првата електрична тура низ Македонија (Дел 2)

Ова е историја. Првпат со електричен автомобил ја возиме традиционалната еко-рута на Аутомедиа низ цела Македонија. Во првиот дел извозевме 512 километри, земаме починка во Битола. Следното одредиште е Охрид, секако преку Галичица и секако со посета на Свети Наум. Уште пред зори се враќаме до нашето електрично и херојско Mini. Сонот не држи, голема … Продолжи со читање Mini Cooper SE ја вози првата електрична тура низ Македонија (Дел 2) Повеќе