Kia ги враќа вановите на сцена со новиот Carnival

Вановите се уште една вид автомобили што исчезнаа во СУВ-бранот. Kia очигледно сака да ги одржи во живот „загрозените“ видови и го најавува Carnival, моделско име што долги години е присутно на сцената на семејните ванови. Дизајнот, секако, прв го привлекува вниманието. Менаџерите на Kia очигледно сакаат предизвици. Омилени им се каросериските форми и сегментите … Продолжи со читање Kia ги враќа вановите на сцена со новиот Carnival Повеќе