Saab 9-3: Шведскиот кабриолет што беше посилен и од турбото

Само едно нешто во историјата на Saab успеало да изгради посилен имиџ од моторите со турбонатполнење на шведската марка. Кабриолетите на Saab. Во комбинација со турбо мотор, секако. Куса историја на кабриолетите од студениот Север. Кабриолетот на Швеѓаните сосема неочекувано прерасна во најголемиот култ на најнепрежалената марка во автомобилската историја, по турбо-моделите. Намерата на Saab … Продолжи со читање Saab 9-3: Шведскиот кабриолет што беше посилен и од турбото Повеќе