„G“ достоинствен со AMG-V8 во салонот на Mercedes

Кога на машините од рангот на Mercedes-AMG G 63 и слични „Ach-Mein-Gott“ творевини ќе им дојде време по неколку години првпат да се сменат плочките на сопирачките, веројатно половината од автомобилите околу нив по улиците на Штутгарт или Берлин воопшто нема да имаат издувна цевка. Но, овој „Гелендеваген“ пак ќе биде прв што ќе го … Продолжи со читање „G“ достоинствен со AMG-V8 во салонот на Mercedes Повеќе